Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

cake impian :)

hyehyehye :) kan seronok kalau time birthday dapat cake yang kita impikan , idam-idamkan? am i ryte? yess, :)) oke disebabkan my favaurite colour is white ,so lala lebih suka cake lala berwarna putih :) sooooo sweet bak kate lecturer , nak cket ? huahuahua ;D oke skrg i suke sgt snow man. lalala~ becoz dye berwarna putih, :) puteh bersih suci lagi tuu hahaha , :) oke nak tgk cake pilihan saya? jeng jeng jeng ~

ooke, yang ni quite simple, tp saya suke jugak <3

like, sukenye <3 <3

yang ni bole tahan, agak kemasss dan tersusun :) suke jugakk <3 

yang nih pun simple, tapi suka .

and last but not least, i really adored this cake <3 nnty birthday lala, bagi yang ni :)) sukee <3 hihi

suke, really like it <3 <3 <3 <3 hihi simple with white :)


oke :) lebih sedap kalu cake cake di atas berperisa chocolate , cake chocolate basah, yummmyyyy :)

notes : sape nak bagi lala cake angkat kaki , hahaha , last, saye suka awakkk hihihi ♥‿♥