Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

SEGMEN: sape nak tambah follower :) jom join :)


Assalamualaikum, korunk nak tambah follower x??
Ha meh la join segmen yg saya buat julung-julung kalinya sempena follower dh nak mencecah 300 ni hehehe…


Ok syaratnya simple je, korunk bt entri yg btajuk SEGMEN: SAPE NAK TAMBAH FOLLOWER jgn lupe tepek banner yg x brape lawa tuh.


Lepas tuh korunk linkkan entri korunk tu kat komen k..


Nak follow kinah @ tak tpulang pada korunk kinah x paksa


Tarikh tutup 10 April 2012 tepat kul 12 tgah malam.. Kalo dapat sambutan kinah up lg tarikh tutup tuh


nie tuan rumahnya : ape ape aje 
Tunggu ape lg jom join..

tag to : permatahati, duniadaku