Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

Blogger terkenal di Malaysia !

Hello ! harini stheartt nak kongsi blogger terkenal di Malaysia :) i think it is popular among bloggers right? korang pon mesti kenal ! Check this out !


  • Ini Maria Elena . Blogger jugak. Korang penah lawat blog dia. ok respect sbb speaking ! ade la rojak tapi sangat sikit ok. Totally english! tapi dia use simple english. nak suroh ak bace. OME ! ;P Jom lawat usha terjah blogwalking blog MariaElena .




  • Irine Nadia Marcello . Penah tengok gambar perkahwinan dia. wow ! superb ! hehe . Sweet gila. Jom terjah blog NadiaMarcello .




  • Ni pulak Cik Lyssa Faizureen. Ok ni pon top jugak among bloggers. banyak tipstips yang di sharekan untuk blogging esspecially untuk cantikkan blog. OK jom gi blog Lyssa !




  • Tengok Fatin Liyana pulak . Ni si cantik molek and intelligent blogger! waw ! belajar medic kottt! For more pictures, anda juga boleh lihat disini blogger pujaan hati fatin liyanaa! kalau korang nak pergi blog dia, kat sini yaa FatinLiyana .




  • Ni sorang je lelaki hehehe :D terkenal jugak ! wuhuuu. Ben Ashaari. Jom terjah blog dia. BenAshaari !




  • Ini pulak Red Mummy ! Gorgeous ryte? ;) ok ini antara blogger hebat jugak. Haritu baru je stheartt terjah, tengok traffic and earning Nuffnang dia fuhhhh ! memang merocket ! dah sampai ke bulan agaknya ! :) Jom terjah blog RedMummy .





OKlah sampai sini je. Pheuww ! Eh nak kongsi ni. Nak tingkatkan traffic blog tak? pergilah ke sini PING ! tata ! ^_________^