Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

KPOP?






Assalam. Hai  rindunya kepada si dia. baik mengadu dengan Allah daripada beritahu sendiri pada manusia tersebut. :) Rase macam malas pulak nak meng-update blog. hemmmmm... what to do? =0 xde idea dah. hihi . mane taknye everyday posting. manenye idea takderrrrrrrr . LAWAK KE DER? -.-'

KPOP?  mesti ramai yang minat kan? Especially those girls kat luar sana, termasoklah i , minat la sangat kan -.- Bercerita mengenai artis , bukan takminat artis Malaysia macam Arja Lee, Shah Jazle. Eh uolss dah baca ke gossip pasal Shah Jazle kena tangkap khalwat? OMG ! Semoga dia diberikan hidayah pada masa hadapan. Yelah, semua orang tak perfect kat dunia ni. Bukan nak menyebelahinya tapi, Everyone makes mistakes, jadi kita sesama manusia berdoa supaya selepas ini dia akan mendapat jalan kebaikan. aminn. :)

Ok aku dah mula melalut. ;P kpop? korang minat sape? Girls generation , Wonder girls , Beast, SUJU, Bigbang , B2B? Memang banyak lagi la kan, tak tersenarai aku. Banyak da sekarang ni kpop lovers, kpop la sangat kan.

dah malas aku nak senaraikan. tengok gambar bawah ni jelah ye  :)





Harapan haha? apekebende harapan pulak? Mesti ada kata kata nasihat kan? Korang yang KPOP sangat tu tak payahlah over-addicted sangat okay. minat sikit2 sudah lah. Tak payah sampai ter-abai mane yang wajib tu. Ok baca sikit bawah ni sebelum close tab. :)



Firman Allah; 

Allah yang mencintakan kamu kepada iman, dan Allah yang 

menghias iman itu dalam hati kamu, dan Allah membencikan 
kamu kepada kufur (kekafiran) dan perlanggaran (kefasikan) 
dan maksiat dosa. Merekalah orang yang dapat petunjuk, itu 
semua kurniaan dari Allah dan nikmat, dan Allah maha 
mengetahui lagi bijaksana. (Al-Hujaraat: 8