Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

Wanna back to school !

Bercerita pasal persekolahan semestinya seronok dari zaman dewasa. kita dimanjakan, bagai menatang minyak yang penuh yang mana kita dididik untuk menjadi insan yang berguna di masa hadapan ?


Apa khabar semua? Berfalsafah pulak harini ? :D ok sebut pasal sekolah, semua penah pergi sekolah kan? em i ryte? hurmm.. Mungkin pada zaman kita sekolah, kita sebok je nak cepat habis sekolah, because sikap kita iaitu ape uolss? "malas" menjadi-jadi. Now, sebok nak ulang balik la, kalau boleh diputarkan masa, diundurkan masa la, aishh ? *emotional* hihihihi kalau boleh iolss pun nak jugak jika masa diputarkan balik *mengata dulang paku serpih, mengata orang aku pulak yang lebih* hihihi. chillax.

Ok. lah. nak breakfast. dah dapat iklan CPUV dari advertiser, jika belum, jom ke entry lama dapat CPUV dari nuffnang ! 

k lahh . berjumpa lagi dengan next entry iaitu traffic meningkat !