Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

dapat CPUV lagi !

Alhamdulillah :) Syukur. Dapat CPUV lagi dari pihak advertiser ! :) Thank you shoo muchie :) Dalam tak sedar je ni. Blog pun agak lama tak diupdate.. busy with student life !

Hurrmm korang tahu tak next week Sebenarnya Saya Isteri Dia last episode? tak tahu kan? hehe. Cinta Jangan Pergi dah habis ke? Stheartt tak layan sangat drama ni.. just update je. Misiku Kuza apeciter? dah habis jugak ke? lama nak update dengan drama tv ni. maklumlah.. tersangat busy. ni pun assignment masih menunggu ku untuk aku membeleknya ! muehehe ^^

So.. kepada korang yang nak jugak CPUV dari pihak NUFFNANG.. boleh pergi ke entry lama : tips nak dapatkan CPUV dari nuffnang !

and uollss kalau rajin click link ni ya ! LINK LINK LINK LINK LINK LINK ! salam uolss ! babai!