Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

CPUV LAGI ! Thankyou Chipsmore!


Hello Wello ! For today I would like to share about Chipsmore. "More Chips, More Funs". Ber-tagline pulak. Wehuu. Sebenarnya, iteww dapat CPUV lagi! dapat cpuv dari advertiser,tak lain tak bukan EN.CHIPSMORE, hihu. lame jugak tak update sbenarnya, ntah, baik hati sangat EN.CHIPSMORE ni. So, aku pun akan baik hati dengan dia, dengan meng-update entry yg tak seberapa ni hihu.


U see? atas kali, *endon pulak dahh* . Start advertise ni melekat lekit kat belog since 7 Oct. Ape guna advertiser bg malekit iklan ni, kalau tak kita sebagai blogger mengiklankan iklan dorang. "KATENYEE!" HAHA.

Uolss meh click sini LINK

Now, meh cerita sikit, serba serbi sedikit tentang Chipsmore. Chipsmore adalah sejenis bikut. *SEMUA ORANG PUN TAHU LAA* haha Chipsmore ni best. rasa pun sedap. Antara flavour yg STHEARTT suka butter. sedap. mcm biskut raya!

Gambar sikitt!



TAGLINE SIKIT ! ;) "MORE CHIPS, MORE FUN!" 

Makanlah chipsmore! Thanks again EN.CHIPSMORE!


#come and get it *tetibe* come and visit this website. GRAND PRIZE TO BE WIN!