Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

CHURP CHURP :p


elloe,  wlady nak share harini pasal churp churp. easy earning. 
memang rugi kalau tak join. sebab ape?

  • tak payah susah sign up macam website yg lain..kene tu la ni la..just connect via facebook or twitter.
  • pergi link nie kalau nak sign up ; CHURPCHURP , click gamba atas pun boleh .
  • tak perlukan modal apa apa pun

senang kan? tak tahu? senang je, wlady terangkan :


Apa itu churpchurp?
Churpchurp adalah salah satu program cara mudah untuk buat duit di internet untuk rakyat Malaysia . Churpchurp ialah adik kepada Syarikat Nuffnang (bukannya pesaing) . Dengan hanya mempromosi  offer dari pihak churpchurp di  Twitter, Facebook, YM, blog. Mungkin sebab ia lebih banyak mengunakan medium twitter, logo churpchurp juga berbentuk burung seperti logo twitter. Ok, disini saya tunjukkan cara buat duit melalui Churpchurp!
1. Mula-mula anda perlulah daftar akaun Churpchurp terlebih dahulu. PERCUMA je.
2. Pergi ke  bahagian Settings dan isi semua maklumat berkaitan seperti Personal Info, Twitter, Facebook, dll
Dah siap!
Ok, sekarang ni anda pergi ke menu Dashboard dan lihat General Guide pada sidebar sebelah kiri. Disitu ada diimaklumkan bahawa ada 3 cara anda boleh buat duit dengan ChurpChurp ni.

3 Cara buat Duit dengan ChurpChurp

1) Social Sharing Churpchurp
Ia merupakan cara paling senang untuk buat duit dengan churpchurp sekali sebab anda tak perlukan sebarang kelulusan dari pihak admin.
 |  Cara Buat Duit Dengan ChurpChurp

Hanya share link yang diberikan untuk campaign yang sesuai. Anda akan mendapat ganjaran bila ada yang klik link yang anda berikan itu. Antara cara promosi link paling mudah ialah menggunakan platform sosial, misalnya blog, Twitter, Facebook, IM, atau e-mel.
2) Social Seeding ChurpChurp
Melalui cara ini, anda akan ditugaskan untuk menyampaikan mesej pengiklan pada platform media sosial seperti Twitter, Facebook. Hanya ikuti arahan yang pihak mereka berikan.
3) Scheduled Tweets ChurpChurp
Untuk cara ini, anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya 25 follower di akaun Twitter anda. Pihak churpchurp akan hantar review twit yang akan anda submit sebelum diapprove. Anda perlu tulis dengan kreatif tweet tersebut dengan memasukkan kata kunci yang disediakan.
Berapa Bnyak ChurpChurp akan bayar?
Bayaran yang diberikan pada saya agak berbaloi iaitu sekitar  RM0.20 hingga RM0.40 untuk setiap unique click. Ya, itu 1 klik. Kalau dalam sehari anda mampu mendapatkan hanya 20 klik, jadi dalam masa sebulan anda boleh jana lebih dari RM100. Mudah bukan?
Kalau ada yang tanya cara mudah tingkatkan klik pada churpchurp ini jawapannya ialah FACEBOOK dan Twitter! Melalui facebook bukan sahaja anda boleh bersosial, tetapi juga boleh buat duit melalui churpchurp menggunakan platform facebook. Jadi tugas anda hanyalah post di facebook dan tunggu sahaja duit anda masuk.
Mudah bukan buat duit dengan churpchurp ni!!
    tak percaya? jum tgk sikit earning si pengikut churpchurp :





    jum join, daripada buang masa onn lappy, ade untungnya join this :) gudd luckk ;)
    source of technique ; copy from other churper :)