Blogging time !.You want to Follow or go back Home.

NAK duit? jum click?


hai semua :P lame suda tak update belog, dah bersawang, harini nak share pasal nuffnang. jum earn duit dengan nuffnang, sape yang takd keje duduk rumah je tu.. jum join, click je ..dah dapat duit. so jgn lepas peluang, dengan nuffnang dapat kita buat income dirumah :) seronok kan? apa tunggu lagy? jum join? masyukkk . 


TAK RETI ? Tak FAHAM ?

takpe, lala ajar !


  1. First of all, sign up dengan NUFFNANG . then letak ads tu dalam blog korang. semua iklan , senang nak dapat income, lebih banyak korang share, lebih banyak income !


  2. Join CHURP CHURP jugak. ini boleh menambah pendapatan korang jugak kerana churpchurp adalah salah satu badan iklan yang bekerjasama dengan NUFFNANG :) 

  3. Connect FACEBOOK or TWITTER korang dengan CHURP CHURP, supaya sng korang nak share iklan nie :) 

  4. Kemudian share je iklan-iklan uw kat FACEBOOK atau TWITTER korang .

  5. Senang kan ? apa lagy? sign up sekarang.


tak percaye nuffnang jana pendapatan? click bawah untk tgk sample cheque bawah ! -->